Zsuráfszky Zoltán a Fölszállott a páva, majd a XXVI. Zalai Kamaratánc Fesztivál zsűrijében

2014-04-28


A közelmúltban ért véget a Duna Televízió nagy sikerű tehetségkutató műsora, a FÖLSZÁLLOTT A PÁVA, amelyben Zsuráfszky Zoltán, a Honvéd Együttes művészeti vezetője is a zsűri tagja volt.

„A zsűrizést tartják a leghálásabb feladatnak egy versenyben, pedig egyáltalán nem könnyű értékes kritikával illetni a produkciókat. Erről mesélt Zsuráfszky Zoltán, aki a néptáncos szakma egyik legtapasztaltabb mestere.” (Médiaklikk)

 
 

Április 25-től 27-ig huszonhatodik alkalommal rendezték meg a néptánc szakma egyik legfontosabb seregszemléjét, a ZALAI KAMARATÁNC FESZTIVÁLT a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban. Az eseményre az ország minden pontjáról érkeztek táncegyüttesek. A huszonnyolc csapat autentikus folklór és táncszínházi kategóriában mérhette össze tehetségét.

A fesztiválon többek között koreográfusi, együttesi, táncos-előadói és zenei nívódíjakat adtak át, valamint kategóriánként három fokozat alapján is jutalmazták az együtteseket. Ezeket egy öttagú szakmai zsűri ítélte oda, amelynek elnöke Zsuráfszky Zoltán volt.

További információ: zaol.hu

 

 

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic