Táncosaink a Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztatóján

2014-05-15


Shakespeare-minifesztivállal, színházi szemlével, szabadtéri Carmen-bemutatóval, Dózsa Györgyről szóló táncjátékkal és számos koncerttel várja vendégeit a június 13-án kezdődő Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A fesztivál május 14-i sajtótájékoztatóján, Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető tájékoztatta a részvevőket a megújult formában készülő „Székely Dózsa György” című előadásról, amely augusztus 22-én látható majd a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Novák Péter főszereplésével bemutatott darabról Zsuráfszky Zoltán rendező-koreográfus úgy fogalmazott: „a szerelmes, mélyen hívő és vívódó Dózsát szeretnénk megmutatni”.

 

Bán Teodóra a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója

Zsuráfszky Zoltán


A zsúfolásig megtelt Budapest állóhajón Novák Péter és táncosaink egy rövid jelenetet is bemutattak a sajtótájékoztató résztvevőinek.

A fesztivál gazdag programkínálatában különleges szabadtéri csemegének ígérkezik július 4-én és július 6-án Bizet Carmenje a Magyar Állami Operaház és a Szabad Tér Színházközös produkciójában, melyet az Operaház társulata és zenekara mutat be Oberfrank Pál új rendezésében, Rinat Shaham (Carmen) és Kiss B. Atilla (Don José) fellépésével és a Honvéd Férfikar közreműködésével.

 

Táncosaink a sajtótájékoztatón

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic