Szeptemberi-októberi műsorok

2016-09-07


A szeptemberi és októberi hónapok is táncban gazdag időszakot ígérnek.
Néptánc előadások gyerekeknek, felnőtteknek, magyaroknak, külföldieknek egyaránt.

A nyári szünet után ismét látható Sárkánymese című néptánc előadásunk, melyek a gyerekek legújabb kedvenceként hódítja meg az óvodások, iskolások, pedagógusok és szülők szívét!

Szeptember 26-án Zsuráfszky Zoltán Táncmozaik egy koreográfus életéből című alkotó estjét láthatja több, mint 1500 nézőtársával együtt, aki ellátogat az Erkel Színházba a jeles eseményre, mely nem titkoltan a művész 60. születésnapjára jött létre. Az előadás szünetében és végén a mesterről megjelent könyvet is hazaviheti, aki meg szeretné ismerni Zsura életét, munkásságát.

Szeptember 30-án kőszínházba költözik Drakula utolsó tánca című tánc-szín-játékunk. A Keresztes Ildikó és Novák Péter vendégjátékával bemutatott néptánc produkciót először Szegeden a Szegedi Szabadtéri Játékokon, majd Esztergomban a Várszínházban láthatta a nagyérdemű. Budapesti premier!!!

Hogyan, s miképp lehetne méltóságteljesebben, autentikusabban megünnepelni az 1956-os szabadságharc és forradalom 60 éves jubileumát, mint hogy az akkori kivándorlások fő helyszínére, az 56-os magyarokhoz visszük el üzenetünket, egy néptánc turné keretében. Október 12. és 25. között a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Spirit of Hungary címmel 10 állomásos Észak-Amerikai turnéjára készül. 

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic