Drakula Közönségtalálkozó

2016-07-07


A Drakula utolsó tánca szereplői, rendezője és a díszlettervező tartottak közönségtalálkozót a Reök-palotában. A kulisszatitkokról Mikos Ákos faggatta a művészeket.

 

– Nem véletlen, hogy kosztümben vannak a szereplőbarátaim, hiszen a jelmezes próbáról siettünk ide – mutatott Zsuráfszky Zoltán táncos-koreográfus-rendező a jelmezben ülő Keresztes Ildikóra, aki a boszorkányt, és Sánta Gergőre, aki a fiatal Drakulát alakítja majd. Mellettük Novák Péter színész és Tóth Kázmér díszlettervező vett részt a Drakula utolsó tánca táncjáték közönségtalálkozóján a Reök-palotában. – Vincze Zsuzsa, aki a jelmezeket is gondozta, igazából Ildikónak, Gergőnek, Péternek és nekem írta a darabot – folytatta Zsuráfszky, aki a közel kétszáz tagú csapatot is irányítja a színpadon. Abban mindenki egyetértett: a szegedi klímában biztosan nem fognak megfázni ezekben a ruhákban.[Galéria kép]– Ez a kosztüm nemcsak messziről, hanem közelről is szép, sőt igen meleg is. De mindketten viselünk majd parókát, vámpírfogat és sminket is – mutatta bordó felöltőjét Sánta Gergő, akit felváltva láthatunk majd a színpadon Zsuráfszky Zoltánnal, az idősebb vámpírral. Hol egyikük, hol másikuk csábítja majd el az ízletes vérű fiatal hölgyeket.

drakula utolsó tánca közönségtalálkozó

– Mi mind dolgoztunk már együtt. Gyakran megkérdezik tőlem, milyen kábítószert használok, hogy nem fáradok el. Mindig azt mondom, hogy a kollégáim a kábítószerek. Mellettük nincs szükségem másra. Ez most is így van – ragadta magához a mikrofont az erdélyi születésű Keresztes Ildikó, aki színes, flitterekkel és gyöngyökkel kivarrt jelmezt kapott. Azt is elárulta, hogy Marosvásárhelyen nőtt fel, így távol volt minden falusi hagyománytól. – Most meglátom a néptáncosokat, és rájövök, hogy szexuális zaklatás, ahogy táncolnak. Csodálatos, amit művelnek – tette hozzá az énekes-színész, aki hangját a darabban is megcsillogtatja majd.

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic