Hírek a táncegyüttesről

Taps és ováció a Honvéd Táncszínház bemutatóján

2014-05-19

Május 17-én, szombaton a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában óriási taps és ováció kísérte a Honvéd Táncszínház és Zenekara új bemutatóját. A NAPSZÉDÍTŐ/PÁVA-VARIÁCIÓK a Budapesti Tavaszi Fesztivál, a Nemzeti Táncszínház és a Honvéd Együttes együttműködésével létrehozott nagyszabású produkció Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető rendezésében került színre.

Táncosaink a Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztatóján

2014-05-15

Shakespeare-minifesztivállal, színházi szemlével, szabadtéri Carmen-bemutatóval, Dózsa Györgyről szóló táncjátékkal és számos koncerttel várja vendégeit a június 13-án kezdődő Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Sánta Gergő koreográfusi díjat kapott

2014-05-06

A XXVI. Zalai Kamaratánc Fesztiválon a Honvéd Műhely fiatal táncosai a „Hecc” című darabot mutatták be óriási sikerrel. A rendkívüli technikai tudást igénylő produkció koreográfusát, Sánta Gergőt a zsűri a fesztivál alapítójáról, Orsovszky Istvánról elnevezett koreográfusi díjjal jutalmazta.

Tókos Attila – az évad legjobb férfi táncművésze!

2014-04-30

Április 29-én a Művészetek Palotájában, a Tánc Világnapja tiszteletére megrendezett gálaesten adták a Magyar Táncművészek Szövetsége díjait. Tókos Attila, a Honvéd Táncszínház táncos szólistája néptánc kategóriában AZ ÉVAD LEGJOBB FÉRFI TÁNCMŰVÉSZE DÍJAT vehette át.

Ismét megjelent a Táncművészet c. folyóirat

2014-04-30

Április 29-én, a TÁNC VILÁGNAPJÁN négy év szünet után ismét megjelent a TÁNCMŰVÉSZET, a magyarországi táncágazatok művészeti és szakmai közéleti folyóirata. Az 1951-ben indított, több kényszerszünetet is megélt lap a Honvéd Együttes kiadásában, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával és táncszakmai összefogásával jelenhetett meg ismét.

Zsuráfszky Zoltán a Fölszállott a páva, majd a XXVI. Zalai Kamaratánc Fesztivál zsűrijében

2014-04-28

A közelmúltban ért véget a Duna Televízió nagy sikerű tehetségkutató műsora, a FÖLSZÁLLOTT A PÁVA, amelyben Zsuráfszky Zoltán, a Honvéd Együttes művészeti vezetője is a zsűri tagja volt.

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic