Hírek a táncegyüttesről

A Monarchia a X. Magyar Táncfesztiválon

2014-06-09

2014. június 16. és 20. között a Nemzeti Táncszínház, a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Győri Balett tízedik alkalommal szervezi meg a Magyar Táncfesztivált, ahol a legismertebb és legszínvonalasabb magyar táncegyüttesek csillogtatják meg tudásukat.

Magyar Nemzeti Táncegyüttesként folytatja a Honvéd Táncszínház

2014-06-04

Jelentős változások és nagyszabású nyári események előtt áll a Honvéd Együttes, amelyről június 3-án Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgató, Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető és Strausz Kálmán, a Honvéd Férfikar karigazgatója számolt be a sajtó képviselőinek a Művészetek Palotája éttermében tartott látványos sajtótájékoztatón.

Taps és ováció a Honvéd Táncszínház bemutatóján

2014-05-19

Május 17-én, szombaton a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában óriási taps és ováció kísérte a Honvéd Táncszínház és Zenekara új bemutatóját. A NAPSZÉDÍTŐ/PÁVA-VARIÁCIÓK a Budapesti Tavaszi Fesztivál, a Nemzeti Táncszínház és a Honvéd Együttes együttműködésével létrehozott nagyszabású produkció Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető rendezésében került színre.

Táncosaink a Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztatóján

2014-05-15

Shakespeare-minifesztivállal, színházi szemlével, szabadtéri Carmen-bemutatóval, Dózsa Györgyről szóló táncjátékkal és számos koncerttel várja vendégeit a június 13-án kezdődő Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Sánta Gergő koreográfusi díjat kapott

2014-05-06

A XXVI. Zalai Kamaratánc Fesztiválon a Honvéd Műhely fiatal táncosai a „Hecc” című darabot mutatták be óriási sikerrel. A rendkívüli technikai tudást igénylő produkció koreográfusát, Sánta Gergőt a zsűri a fesztivál alapítójáról, Orsovszky Istvánról elnevezett koreográfusi díjjal jutalmazta.

Tókos Attila – az évad legjobb férfi táncművésze!

2014-04-30

Április 29-én a Művészetek Palotájában, a Tánc Világnapja tiszteletére megrendezett gálaesten adták a Magyar Táncművészek Szövetsége díjait. Tókos Attila, a Honvéd Táncszínház táncos szólistája néptánc kategóriában AZ ÉVAD LEGJOBB FÉRFI TÁNCMŰVÉSZE DÍJAT vehette át.

Aktuális előadások

Március 2.-3. 19:00

Magyar hősök, csaták és szerelmek

Nemzeti Táncszínház, Millenáris
 

Március 31 15.00

A Tenkes kapitánya

Müpa

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic