Hírek a táncegyüttesről

Tánckavalkád a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel

2014-08-04

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes és zenekara ez év nyarán rekordszámú, 15 különböző helyszínen, hét (!) különböző műsorát mutatta be a hazai és a határon túli közönségnek.

Erdélyben is nagy sikerrel mutatkozott be a Magyar Nemzeti Táncegyüttes!

2014-07-16

A Szórvány Alapítvány, az Új Ezredév Református Központ és a Csiky Gergely Állami Színház szervezésében július 16-án, szerdán a Temesvári Operában mutathattuk be nagy sikerrel a Dózsa-évforduló alkalmából a „Székely Dózsa György” című táncjátékot. Zsuráfszky Zoltán rendező-koreográfus látványos és magával ragadó táncjátékát álló tapsvihar és telt ház fogadta.

Nyári turnéra indul a Székely Dózsa György tánckrónika!

2014-07-01

Nagyszabású nyári előadás-sorozatra készül a Magyar Nemzeti Táncegyüttes – Budapest (a Honvéd Táncszínház és a Budapest Táncegyüttes jogutóda). „Székely Dózsa György” címmel Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető látványos és magával ragadó táncjátékot álmodott színpadra, amely megújult formában határon túli és belföldi turnéra indul.

Évadzáró társulati ülésünk díjazottjai

2014-06-17

A Honvéd Együttes június 16-án Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgató, Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető és Strausz Kálmán karigazgató vezetésével tartotta hagyományos évadzáró társulati ülését, ahol az elmúlt évad főbb eseményei és eredményei értékelésén túl az idei évad legjobb alkotóművészeit és a társaság kiváló dolgozóját is jutalmazták. A társulati díjakat minden évben a karok és munkaközösségek tagjai választják meg titkos szavazással.

A Monarchia a X. Magyar Táncfesztiválon

2014-06-09

2014. június 16. és 20. között a Nemzeti Táncszínház, a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Győri Balett tízedik alkalommal szervezi meg a Magyar Táncfesztivált, ahol a legismertebb és legszínvonalasabb magyar táncegyüttesek csillogtatják meg tudásukat.

Magyar Nemzeti Táncegyüttesként folytatja a Honvéd Táncszínház

2014-06-04

Jelentős változások és nagyszabású nyári események előtt áll a Honvéd Együttes, amelyről június 3-án Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgató, Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető és Strausz Kálmán, a Honvéd Férfikar karigazgatója számolt be a sajtó képviselőinek a Művészetek Palotája éttermében tartott látványos sajtótájékoztatón.

Aktuális előadások

Augusztus 19. 19:00

Csíksomlyói passió

Esztergom, Bazilika tér

 

augusztus 21-26.

Kárpátok visszhangja
Erdélyi turné

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic