Hírek a táncegyüttesről

Hajdú Flórián Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést vehetett át

2014-08-22

Az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Nemzeti Táncegyüttes táncos szólistája, Hajdú AJDÚ FLÓRIÁNlórián , a Magyarországon és külföldön egyaránt elismert, az autentikus néptáncművészet terén kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként, Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterétől Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést vehetett át. A díjhoz ezúton gratulálunk!

Deffend Irén Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehetett át

2014-08-22

Az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Nemzeti Táncegyüttes tagja Deffend Irén, a Magyarországon és külföldön egyaránt elismert, autentikus néptáncművészeti, valamint kimagasló néptánc-pedagógusi tevékenysége elismeréseként Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterétől Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehetett át.

Tánckavalkád a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel

2014-08-04

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes és zenekara ez év nyarán rekordszámú, 15 különböző helyszínen, hét (!) különböző műsorát mutatta be a hazai és a határon túli közönségnek.

Erdélyben is nagy sikerrel mutatkozott be a Magyar Nemzeti Táncegyüttes!

2014-07-16

A Szórvány Alapítvány, az Új Ezredév Református Központ és a Csiky Gergely Állami Színház szervezésében július 16-án, szerdán a Temesvári Operában mutathattuk be nagy sikerrel a Dózsa-évforduló alkalmából a „Székely Dózsa György” című táncjátékot. Zsuráfszky Zoltán rendező-koreográfus látványos és magával ragadó táncjátékát álló tapsvihar és telt ház fogadta.

Nyári turnéra indul a Székely Dózsa György tánckrónika!

2014-07-01

Nagyszabású nyári előadás-sorozatra készül a Magyar Nemzeti Táncegyüttes – Budapest (a Honvéd Táncszínház és a Budapest Táncegyüttes jogutóda). „Székely Dózsa György” címmel Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető látványos és magával ragadó táncjátékot álmodott színpadra, amely megújult formában határon túli és belföldi turnéra indul.

Évadzáró társulati ülésünk díjazottjai

2014-06-17

A Honvéd Együttes június 16-án Bolvári-Takács Gábor ügyvezető igazgató, Zsuráfszky Zoltán művészeti vezető és Strausz Kálmán karigazgató vezetésével tartotta hagyományos évadzáró társulati ülését, ahol az elmúlt évad főbb eseményei és eredményei értékelésén túl az idei évad legjobb alkotóművészeit és a társaság kiváló dolgozóját is jutalmazták. A társulati díjakat minden évben a karok és munkaközösségek tagjai választják meg titkos szavazással.

Aktuális előadások

Március 2.-3. 19:00

Magyar hősök, csaták és szerelmek

Nemzeti Táncszínház, Millenáris
 

Március 31 15.00

A Tenkes kapitánya

Müpa

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic