Hírek a táncegyüttesről

BENYOVSZKY a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

2015-07-13

A Honvéd Együttes – Magyar Nemzeti Táncegyüttes augusztus 14-én 20 órától mutatja be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a BENYOVSZKY című táncjátékát.

Magyar Nemzeti Táncegyüttes a XI. Győri Magyar Táncfesztiválon

2015-06-22

XI. Győri Magyar Táncfesztivál keretén belül a Magyar Táncművészek Szövetsége június 16-án szakmai Fórumot rendezett, amelyen Zsuráfszky Zoltán a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészeti vezetője, Kossuth-díjas, kiváló művész is részt vett, mint a Nemzeti Kultúrális Alap Színház és Táncművészeti Kollégiumának kurátora.

„Több mint szomszéd” Pozsony

2015-06-12

2015. június 8-14. között második alkalommal rendezik meg a Több mint szomszéd elnevezésű magyar kulturális hetet, amelynek szervezője Magyarország Pozsonyi Nagykövetsége és a Pozsonyi Magyar Intézet.

Fókuszban Molnár István és Zsuráfszky Zoltán

2015-05-01

Május 16-án, szombaton 19 órai kezdettel Molnár István posztumusz Kossuth-díjas koreográfus, táncművész és kiemelkedő néprajzkutató, és Zsuráfszky Zoltán, Kossuth-díjas koreográfus, rendező, táncművész, a Honvéd Együttes és tánckara, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészeti vezetője munkássága lesz a témája a Hagyományok Háza „Fókuszban a koreográfusok” című sorozatának.

Fesztiválnyitó promenád!

2015-04-08

Április 11-én, szombaton tavaszköszöntő és fesztiválnyitó promenádra kerül sor a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködésével! A forgatag 11 órakor kezdődik a város három kiemelt csomópontján, egy időben. Három helyszínről – Fővám tér, Városháza park, Szent István tér – közel hatszáz hivatásos és amatőr táncos, énekes, zenész indul el a városban, hogy nagy zajt csapva bejelentse a tavasz kezdetét.

Táncosaink a költészet napján

2015-04-05

A magyar költészet napja tiszteletére a Hagyományok Háza és a Nemzeti Táncszínház április 11-én, szombaton 19 órától a Hagyományok Házában rendezi meg „A mindenséggel mérd magad” című táncvers-gálaestjét, ahol a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is közreműködik két különleges – Kányádi Sándor és Vörösmarty Mihály versei ihlette – koreográfiával.

Aktuális előadások

Március 2.-3. 19:00

Magyar hősök, csaták és szerelmek

Nemzeti Táncszínház, Millenáris
 

Március 31 15.00

A Tenkes kapitánya

Müpa

További előadások >

 


  

Támogatók
 

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 


 

Partnerek
 

 

Elérhetőségek


Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 29b
Tel.: 06 1 299 8337
E-mail: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

PARTNEREINK

TÁMOGATÓ

FENNTARTÓ

 
       

© 2015 mnte.hu - Minden jog fenntartva! email: tancszinhaz(kukac)honvedart.hu

Designed and created by Adamic